Vi tänker på våra kunders hälsa och på vår personal, därför har vi valt att ha de flesta av våra produkter som vi jobbar med egentillverkade av naturliga ingredienser och eteriska oljor av högsta kvalité från det amerikanska bolaget doTerra.
Det finns ingen eterisk olja som genomgår så många tester för att försäkra sig om att de är helt fria från gifter och andra artificiella produkter.

CPTG Certified Pure Therapeutisk Grade
doTERRA CPTG Certified Pure Therapeutic Grade eteriska oljor är rena, naturliga, aromatiska föreningar som noga utvinns ur växter. De innehåller inte fyllnadsmedel eller artificiella ingredienser som skulle försvaga deras aktiva egenskaper och är fria från föroreningar såsom bekämpningsmedel eller andra kemiska tillsatser.
De eteriska oljorna är helt fria från föroreningar vilket garanterar att de aktiva välgörande ingredienserna ligger på rätt nivå för att garantera effektivitet och säkerhet. Det finns många oljor på marknaden som gör anspråk på att hålla terapeutisk klass (och vissa kan ha det), men få utsätts för så rigorösa tester som standard, för att kontrollera kemisk sammansättning som just hos doTERRA. Deras eteriska oljor är tvärtestade med hjälp av masspektrometri och gaskromatografi för att säkerställa både styrka och renhet hos extraktet enskilt eller hos de blandningar som görs av flera extrakt.

Om du är intresserad av att använda doTERRA produkter maila till info@flavistad.se för mer information eller gå in på www.mydoterra.com/flavi

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.